Oversettelsesbyrå OH SPELL! åpner kontor i Arendal

04.01.2021

OH SPELL!  har fått fotfeste på Østlandet. Nå åpner vi kontor i Arendal for å bistå selskaper på Sørlandet med et moderne og nyskapende oversettelsesbyrå.

OH SPELL! åpner oversettelsesbyrå i Arendal. Vi ser Arendal som et strategisk fornuftig sted for å bistå selskaper på Sørlandet med oversettelse, lokaliseringer og korrekturlesing. Vi ønsker å være det foretrukne oversettelsesbyrået i Arendal.

Ved å tilby oversettelser av høyeste kvalitet uansett språkkombinasjon, har OH SPELL! etter oppstarten i 2019 fått et solid fotfeste og står sterkt blant store internasjonale aktører. Vi bruker profesjonelle lingvister som kun oversetter til deres eget morsmål.

Våre moderne systemer, som har et integrert oversettelsesminne, analyserer terminologien som brukes i et selskap slik at kundene våre får konsistent språk og kvalitet til konkurransedyktige priser. Kundene skal ikke betale for den samme setningen to ganger!

«Vi har stor tro på at næringslivet i og rundt Arendal kommer til å ta oss godt imot.»

Det bygges mye i Arendal og nå har kommunen informert om en større satsing på næringslivet. Vi har stor tro på at næringslivet i og rundt Arendal kommer til å ta oss godt imot. Ikke bare fordi sørlendinger er vennlige, men også fordi vi kommer med en kompetanse som er savnet i området. Vi har som mål å være det ledende oversettelsesbyrå i Arendal.

Oversettelsesbyrå OH SPELL! – Tromøyveien 20, 4841 Arendal

Ingenting kommuniserer bedre enn en god tekst. Et godt nettsted, for eksempel, er selve sjelen til bedriftens kommunikasjon og markedsføring på nett, og en av de største kommunikasjonskanalene der kundene selv har 100 % kontroll over hva de vil kommunisere.

Vi sørger for at tekstene blir oversatt av oversettere som kun oversetter til sitt eget morsmål, slik at budskapet deres kommer frem uansett språk. Tjenestene våre er digitale, og vi har oversettere i hele verden, dette gjør oss også lett tilgjengelig for kundene våre. Vi mener allikevel at lokal tilknytning er viktig. Når vi nå skal satse på Arendal og omegn, er det fordi vi mener at vi har en kompetanse som mangler og vi ønsker gjerne å bidra til å øke dette lokalt.