Oversettelsesbyrå på Sørlandet - en navle for verdens språk

11.01.2022

Mange internasjonale aktører velger nå å satse lokalt i Arendal! Det å etablere et oversettelsesbyrå på Sørlandet, med så mange internasjonale aktører til stedeføles som et veldig naturlig steg for oss å ta. Det er en utvikling her som er helt enorm, der både det private og offentlige virkelig satser. Spesielt kudos til Arendal kommune som tar by og stedsutvikling på alvor. Dette gir små og mellomstore bedrifter som oss selv lyst og motivasjon til å satse lokalt på Sørlandet!  

«Til sammen har våre ansatte over 30 års erfaring fra bransjen, så selv om OH SPELL! er forholdsvis ungt, er erfaring og bransjekunnskapen godt etablert.»

Vi flytter hovedsete og tilfører kompetanse lokalt 

Som et lite og ungt, men likevel erfarent oversettelsesbyrå på Sørlandet, føler vi at vi funnet riktig sete å sitte i. OH SPELL! ble etablert i Oslo i 2019, og med en solid kundebase så vi til Arendal og nye markeder. Her har vi nå etablert oss som et lite kontor, men er i hurtig vekst. Til sammen har våre ansatte over 30 års erfaring fra bransjen, så selv om OH SPELL! er forholdsvis ungt, er erfaring og bransjekunnskapen godt etablert. Gjennom å jobbe internasjonalt hvor vi har kunder og oversettere fra hele verden, ønsker vi å sette Arendal på kartet. Eller som Arendals Tidende skrev i en artikkel om oss i 2021, så gjør vi Arendal til en navle for alle verdens språk!

Vår visjon som oversettelsesbyrå 

Vi ønsker å være et naturlig førstevalg for dine prosjekter, hvor oppfølging og god relasjon til kunden står høyt. Det skal føles trygt å gi oss oppdrag. Da er nærhet til kundene veldig viktig for oss, og det er i denne sammenheng vi ønsker å satse som oversettelsesbyrå på Sørlandet. Med vår innovative teknologi og med vår skreddersydde kundeportal vil prosessen være smidig og effektiv uavhengig av lokasjon. Umiddelbar nærhet er allikevel en ekstra trygghet og en ekstra service for våre lokale kunder, som vi nå kan tilby fra kontoret vårt i Arendal.  

Vi gleder oss til å bli kjent med dere! 

Vi ser lyst på fremtiden, og vi vil veldig gjerne bli enda bedre kjent med Sørlandet og næringslivet her, både offentlig og privat. Så har du eller din bedrift behov for våre tjenester, eller hvis du bare er nysgjerrig på oss, vil vi veldig gjerne høre fra deg. Ta kontakt, så har vi kaffen klar på vårt kontor her i Arendal. Vi gleder oss til fortsettelsen! 

Med aller beste hilsen fra ditt oversettelsesbyrå på Sørlandet,OH SPELL!