PROFESJONELLE TRENGER PROFESJONELLE

Vi er ekspertene dine

Oversettelse

Vi tilbyr oversettelsestjenester av høy kvalitet, uavhengig av språkkombinasjon og teksttype. Vi sørger for at markedsføringen din er målrettet og treffer riktig publikum. Dette styrker imaget til bedriften din og sørger for at markedsføringen blir vellykket. Du er den profesjonelle i ditt felt – og derfor bør du velge et profesjonelt oversettelsesbyrå til prosjektet ditt.

Lokalisering

Vi kjenner publikumet ditt. Vi tilpasser innholdet ditt til et spesifikt språk, kultur eller publikum, slik at det er naturlig og lettlest for leseren. Kunnskap om målkulturen øker den mulige innvirkningen til budskapet. Snakk med kundene dine på deres eget språk og øk den økonomiske veksten din.

Korrekturlesing

En feilfri tekst kommuniserer budskapet ditt på best mulig måte. Gi innholdet ditt et ferskt perspektiv fra en korrekturleser som er en ekspert i ditt felt. Våre korrekturlesere eliminerer feil og mangler, og sørger for at innholdet ditt presenteres på en korrekt og tydelig måte. Dette øker tilliten til ditt produkt, dine tjenester og din bedrift. Noe som er svært viktig hvis du ønsker vekst i et internasjonalt samfunn.

Kvalitet er viktig!

Med mange ulike oversettelsesbyråer på markedet vil kvaliteten også variere. For oss er kvaliteten høyst viktig! Vi bruker ikke ulike oversettere til hvert prosjekt, det betyr at du vet hva du får. Våre oversettere testes grundig før de ansettes, har flere år med erfaring og en relevant utdannelse. Vi jobber hardt for å leve opp til våre kunders forventninger, og våre kompetansekrav reflekterer kvaliteten du mottar.

Du er annerledes!

Tekst er personlig. Det høres litt banalt ut, men det er sånn vi kommuniserer med andre mennesker og når ut til et publikum. Vi finner essensen i hvert ord vi skriver, og vi vet at ingenting kommuniserer bedre enn en god tekst. Det er teksten som formidler kunnskap, skaper salg og ikke minst holder leserne dine informerte.

Noe å alltid ha i tankene: en dårlig tekst ignoreres, men en god tekst leses. Velskrevet innhold har en større sjanse til å bli sett, likt og delt. Dyr markedsføringsinnsats og flotte bilder er lite verdt dersom teksten er kjedelig eller full av feil. Formålet er alltid å nå ut til ditt publikum, og sjansen for å bli sett er mye større når det kommuniseres med en god tekst.

Få prosjektene dine gjort

Kontakt oss i dag!

Scroll to Top