Slapp av

Vi kan dette!

Hvorfor oss?

Bedre og rimeligere

Etter å ha jobbet med oversettelser i et stort globalt firma, oppdaget vi et problem. Den samme teksten ble oversatt gang på gang, og det ble dyrere en nødvendig – derfor startet vi OH SPELL. 

Som kunde hos oss skal du ikke betale for den samme setningen to ganger, derfor har vi tatt i bruk et oversettelsesminne (translation memory). Gjennom å kombinere den nyeste teknologien og profesjonelle oversettere, sørger vi for de beste resultater. Samtidig tilbyr vi verktøy som begrepslister (term base) til glede for både kunder og våre oversettere. På den måten skaper vi en effektiv arbeidsflyt som er tilpasset deg og ditt prosjekt.

Eksperter på oversettelser

Som bedrift skal dere fokusere på deres ekspertise, mens vi fokuserer på vår – språk! Ingenting kommuniserer bedre enn en god tekst. Fordi et perfekt bilde, et godt produkt eller et plettfritt design betyr ingenting dersom en tekst er full av feil. Ei heller om du har et budskap som ikke kommer frem på grunn av dårlige formuleringer. 

For oss er det viktig å tilby våre kunder noe unikt, være innovative og tenke litt utenfor boksen. Det er her vi vil skille oss ut fra andre byråer. La oss gjøre oversettelsene for deg, mens du fokuserer på det dere gjør best.

Trenger du oversettelse, korrektur eller språkvask?

Få et uforpliktende tilbud

IVA06392-5

Rebecca Cecilia Tjäder

Daglig leder

IVA06565-3

Ann Kristin Svantesen

Administrator

SPRÅK

La våre profesjonelle oversettere ta seg av dine oversettelser, mens du kan fokuserer på det du gjør best. Vi oversetter til alle språk, og morsmålet til våre oversettere er målspråket deres. Hvis vi ikke har en oversetter med kompetansen etter dine ønsker, tar vi på oss oppgaven med å finne den perfekte kandidaten for nettopp deg.

KVALITET

Vårt hovedfokus er at kvaliteten på levert innhold skal være høy. Vi mener at som kunde har du krav på det aller beste, og at det er viktig at innholdet gjennomgås og leveres uten feil. Vi jobber hardt for å leve opp til dine forventinger og våre kompetansekrav gjenspeiler kvaliteten du mottar.

PRIS

I dag oversetter mange selskap den samme teksten igjen og igjen. La oss endre dette! Oversettelser, lokalisering eller korrekturlesing trenger ikke koste deg en formue. Med de beste ytelsesnivåene og med en optimert arbeidsflyt, kan vi tilby raske og nøyaktige resultater til konkurransedyktige priser.

FLEKSIBILITET

Du skal være trygg på at vi alltid vil gjøre det vi kan for å tilpasse oss våre kunders behov. Vi er fleksible, og vi vil flytte fjell for å imøtekomme dine tidsfrister. Leveringstid avhenger selvsagt av mengden tekst, men ingenting er umulig.

TAUSHETSPLIKT

Alle våre oversettere har signert en taushetserklæring. Vi vet at noen av tekstene vi jobber med er konfidensielle, og vi vil sørge for at det fortsetter slik. Våre programmer har kryptert filoverføring, som forhindrer uautoriserte nedlastninger under oversettelsesprosessen. 

LEVERING

Selvsagt ønsker vi at prosjektene dine skal ha en rimelig tidsfrist, men vi vet at dette ikke alltid er mulig. Oppgaver og prosjekter som haster er en del av arbeidslivet. Derfor tilbyr vi hastetjenester der du prioriteres før de andre prosjektene våre.

Scroll to Top